Friday, October 24, 2014

Like Mother Like Daughter.


Semalam upload gambar ni kat facebook ramai yang cakap muka Mel macam muka Mummy. Hihihi. Tang mana tu yang ikut mummy tu? Selalu yang mummy dengar mesti org cakap ikut muka ayah dia. Hehe tak kisah la ikut muka siapa. Dah nama pun anak mummy ngan ayah, mesti la ada iras2 kan. Kot tiba-tiba anak mummy ni ade rupa Neelofa kang, orang pelik pulak. 

Semalam pakai baju baru tu yang beria nak amek gambar. Sejak Acik ko ni jadi tokey baju ni Mel, mummy asik la beli baju Mel. Huwaaaaaa.Tak boleh tahan tengok baju sume comel-comel. Korang yang tercari-cari baju yang comel-comel sleepsuits yang lawa-lawa tu, boleh la follow Instagram baby_adastyle. Sumpah baju sume cecantik. Baju ni pre order from UK tau. Tapi don't worry, pre order tak lama. Seminggu je. Dah dapat baju nanti konpem korang senyum lebar je. Cam aku. Hihihi. Headband Mel pakai tu headband yang mummy beli borong ari tu. Tapi mummy dah cabut bunga nya, sebab beso nak mampus. Dah macam pinggan atas kepala je. Hahaha. Nasib baik bunga boleh tanggal, kalau tak kesian Mel kena usung pokok bunga atas kepala. Kikikiki.

1 comment:

  1. Assalamualaikum .. mata mel macam mummy dia. so cute la mel ~~~

    ReplyDelete