Thursday, December 12, 2013

Welcome ;)

Welcome to my new reader. Hehehe. Sorry kalau tak banyak update dr aku dalam blog ni. Sebenarnya banyakkkkkk sangat nak share, tapi aku mengalami alahan yang teruk, jadi mood nak berblogging tu terbantut begitu sahaja. Bayangkanlah minggu ni aku langsung tak pergi kerja. Padahal cuti aku memang dah habis. Bos aku cakap, tolak gaji je la nanti. Nak buat cemana. Aku pun memang tak larat. So baik dok rumah je la. Kang apa-apa jadi kat opis tu kang naya je.

Ramai yang nak tau macam mana aku boleh berjaya conceive. Hehe aku memang nak share pasal ni tapi nanti la eh tunggu aku dah sihat, aku share. Don't worry. Aku akan share semua apa yang aku buat before berjaya conceive ni. Tungguuuuuuuu!

3 comments:

  1. seronok dengar ramai yang pregnant.. emy nk masuk tahun kedua .. mula da malas sbb selalu frust dgn upt .. tp tak cujen semangat utk emy utk cuba dan cuba ... selamat melalui alam ibu .. hehehe =)

    ReplyDelete
  2. Happy to hear that you are actually pregnant! I dah 2 years kawen and belum pregnant lg. I nak try gak la pe yg Cujen buat. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. hi sis! terima kasih sbb add emel saya...;) sy pon tak sabar nak tau story sis ni..ape2 pon, tahniah tau! jage diri jage makan....;)

    ReplyDelete