Thursday, December 12, 2013

Welcome ;)

Welcome to my new reader. Hehehe. Sorry kalau tak banyak update dr aku dalam blog ni. Sebenarnya banyakkkkkk sangat nak share, tapi aku mengalami alahan yang teruk, jadi mood nak berblogging tu terbantut begitu sahaja. Bayangkanlah minggu ni aku langsung tak pergi kerja. Padahal cuti aku memang dah habis. Bos aku cakap, tolak gaji je la nanti. Nak buat cemana. Aku pun memang tak larat. So baik dok rumah je la. Kang apa-apa jadi kat opis tu kang naya je.

Ramai yang nak tau macam mana aku boleh berjaya conceive. Hehe aku memang nak share pasal ni tapi nanti la eh tunggu aku dah sihat, aku share. Don't worry. Aku akan share semua apa yang aku buat before berjaya conceive ni. Tungguuuuuuuu!