Thursday, October 17, 2013

Another UPT

Ikutkan laki aku dah tak bagi buat upt. Dia soh tunggu minggu depan jumpa doctor terus. Tapi pagi tadi bangun aku ternampak upt lebih semalam, rasa tergedik-gedik nak buat sekali lagi. Dah hasilnya 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Alhamdulilah, lagi terang dari semalam punya. Terus whatsapp kat family aku. Adik aku cakap insyaallah confirm ada sebab dia punya pun dulu macam ni jugak. Faint line. 

Alhamdulilah, syukur sangat. Baru la hari ni aku rasa cam tenang sikit. Nak rasa happy sangat tu takde la. Bukan tak happy. Memang aku happy tapi tak nak la terlalu sangat. Yang penting sekarang aku kena jaga makan aku. Nak makan apa pun jadi takut. Ye la, aku tak pernah pregnant, jadi tak tau condition badan aku macam mana. Kalau boleh biarlah kandungan yang pertama ni selamat dan sihat sampai aku bersalin nanti. Insyaallah.

Baby dust untuk tticans yang baca blog ni. Insyallah rezeki korang akan menyusul.

1 comment: